INVESTIGADORES
VIÑA Sonia Zulma
capítulos de libros
DINI, C.; FLORES, S.; KUPERVASER, M. G.; SOSA, C.; TRAFFANO-SCHIFFO, M. V.; VIÑA, S. Z.
Non-cereals Starch Resources
Designing gluten-free bakery and pasta products
Año: 2023; p. 63 - 113
GARCÍA, M. A.; VIÑA, S. Z.
Gluten-free autochthonous foodstuff (South America and other countries)
Advances in the Understanding of Gluten Related Pathology and the Evolution of Gluten-Free Foods
Año: 2015; p. 605 - 644
DINI, C.; DOPORTO, M. C.; VIÑA, S. Z.; GARCÍA, M. A.
Cassava Flour and Starch as Differentiated Ingredients for Gluten-Free Products
Cassava: Production, Nutritional Properties and Health Effects
Año: 2014; p. 87 - 114
RINGUELET, J. A.; VIÑA, S. Z.
Introducción a los productos naturales vegetales
Productos Naturales Vegetales
Lugar: La Plata; Año: 2013; p. 4 - 17
VIÑA, SONIA Z.
Compuestos Fenólicos
Productos Naturales Vegetales
Lugar: La Plata; Año: 2013; p. 91 - 150
VIÑA S. Z.
Introducción General
Pachyrhizus ahipa: revalorización de un cultivo ancestral
Año: 2012; p. 3 - 17
MUGRIDGE, A.; SISTERNA, M. N.; GARCÍA, M.A.; VIÑA, S. Z.
Conservación poscosecha de raíces de Pachyrhizus ahipa
Pachyrhizus ahipa: revalorización de un cultivo ancestral
Año: 2012; p. 54 - 83
DOPORTO, M.C.; VIÑA, S. Z.; GARCÍA, M. A.
Obtención y caracterización de harina a partir de raíces de Pachyrhizus ahipa
Pachyrhizus ahipa: revalorización de un cultivo ancestral
Año: 2012; p. 115 - 146
OLIVERA, D. F.; VIÑA S. Z.
Special Precooling Techniques
Operations in Food Refrigeration
Año: 2011; p. 281 - 303