BECAS
SALINAS PALMIERI MarÍa cecilia
artículos
MARÍA CECILIA SALINAS; PABLO F. CAVAGNARO
Fuentes de resistencia a la podredumbre verde (penicillium allii) en variedades de ajo
ISSN: 0327-3709 - Serie documentos institucionales- Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria; Año: 2020 vol. 137 p. 1 - 6
MARÍA C. SALINAS; PABLO F. CAVAGNARO
In vivo and in vitro screening for resistance against Penicillium allii in garlic accessions
EUROPEAN JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY; Lugar: Berlin; Año: 2019
BARBOZA, KARINA; SALINAS, MARÍA C.; ACUÑA, CINTIA V.; BANNOUD, FLORENCIA; BERETTA, VANESA; GARCÍA-LAMPASONA, SANDRA; BURBA, JOSE L.; GALMARINI, CLAUDIO R.; CAVAGNARO, PABLO F.
Assessment of genetic diversity and population structure in a garlic (Allium sativum L.) germplasm collection varying in bulb content of pyruvate, phenolics, and solids
SCIENTIA HORTICULTURAE; Lugar: Amsterdam; Año: 2019
BARBOZA, KARINA; BERETTA, VANESA; KOZUB, PERLA C.; SALINAS, CECILIA; MORGENFELD, MAURO M.; GALMARINI, CLAUDIO R.; CAVAGNARO, PABLO F.
Microsatellite analysis and marker development in garlic: distribution in EST sequence, genetic diversity analysis, and marker transferability across Alliaceae
MOLECULAR GENETICS AND GENOMICS; Año: 2018 vol. 293 p. 1091 - 1106