PERSONAL DE APOYO
MARINO Fernanda
artículos
LÓPEZ, EMILSE C; EBERHARDT, AGUSTINA; MARINO, FERNANDA; MAMMARELLA, ENRIQUE J; SIHUFE, GUILLERMO A; MANZO, RICARDO M
Physicochemical characterisation of ACE-inhibitory and antioxidant peptides from Alcalase® whey protein hydrolysates using fractionation strategies
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY; Año: 2022 vol. 75 p. 538 - 552
ESPINACO, BRENDA Y.; NIIZAWA, IGNACIO; MARINO, FERNANDA; ZORRILLA, SUSANA E.; SIHUFE, GUILLERMO A.
Storage stability of chia (Salvia hispanica L.) oil incorporated with astaxanthin
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION; Año: 2021 vol. 45 p. 489 - 504
EBERHARDT, AGUSTINA; LÓPEZ, EMILSE C; MARINO, FERNANDA; MAMMARELLA, ENRIQUE J; MANZO, RICARDO M; SIHUFE, GUILLERMO A
Whey protein hydrolysis with microbial proteases: Determination of kinetic parameters and bioactive properties for different reaction conditions
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY; Año: 2021 vol. 74 p. 489 - 504
MEZA, BÁRBARA E; DE PIANTE VICÍN, DANIEL A; MARINO, FERNANDA; SIHUFE, GUILLERMO A; PERALTA, JUAN MANUEL; ZORRILLA, SUSANA E
Characterisation of soluble aggregates from commercial whey protein concentrate suspensions: Effect of protein concentration, pH, and heat treatment conditions
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY; Lugar: Londres; Año: 2020 vol. 73 p. 429 - 436
ACOSTA, NADIA; SIHUFE, GUILLERMO A; MEZA, BÁRBARA E; MARINO, FERNANDA; COSTABEL, L.M.; ZORRILLA, SUSANA E; OLIVARES, MARÍA LAURA
Milk fortified with calcium: Changes in physicochemical and rheological characteristics that affect the stability
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT UND-TECHNOLOGIE-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; Lugar: Amsterdam; Año: 2020 vol. 134 p. 1 - 8
MEZA, BÁRBARA E; DE PIANTE VICÍN, DANIEL A; MARINO, FERNANDA; SIHUFE, GUILLERMO A; PERALTA, JUAN MANUEL; ZORRILLA, SUSANA E
Characterisation of soluble aggregates from commercial whey protein concentrate suspensions: Effect of protein concentration, pH, and heat treatment conditions
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY; Año: 2019
EBERHARDT, AGUSTINA; LÓPEZ, EMILSE; CERUTI, ROBERTO; MARINO, FERNANDA; MANZO, RICARDO; SIHUFE, GUILLERMO
Influence of the degree of hydrolysis on the bioactive properties in the production of whey proteins hydrolysates using Alcalase®
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY; Lugar: Londres; Año: 2019 vol. 74 p. 573 - 584
SIHUFE, GUILLERMO; DE PIANTE, DANIEL; MARINO, FERNANDA; RAMOS, ELISABET; NIETO, IVANA; KARLEN, JOSELINA; ZORRILLA, SUSANA
Effect of sodium chloride reduction on physicochemical, biochemical, rheological, structural and sensory characteristics of Tybo cheese
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL; Lugar: Amsterdam; Año: 2018 vol. 82 p. 11 - 18
SIHUFE, GUILLERMO; DE PIANTE, DANIEL; MARINO, FERNANDA; RAMOS, ELISABET; NIETO, IVANA; KARLEN, JOSELINA; ZORRILLA, SUSANA
Efecto de la reducción de sal sobre los parámetros fisicoquímicos, reológicos y microestructurales de queso Tybo
TECNOLOGIA LACTEA LATINO AMERICANO; Lugar: CABA; Año: 2017 vol. XXII p. 46 - 52
DURAN, ALEJANDRA; PARIS, MARTA; MAITRE, MARÍA INÉS; MARINO, FERNANDA
Diagnóstico ambiental en la zona del cinturón hortícola de la ciudad de Santa Fe
REVISTA DE LA FACULTAD DE CIENCIAS AGRARIAS DE LA UNIVERSIDAD NACIONAL DE CUYO; Lugar: Mendoza; Año: 2016 p. 129 - 143
DURAN, ALEJANDRA; PARIS, MARTA; MAITRE, MARÍA INÉS; MARINO, FERNANDA
Diagnóstico ambiental en la zona del cinturón hortícola de la ciudad de Santa Fe
REVISTA DE LA FACULTAD DE CIENCIAS AGRARIAS DE LA UNIVERSIDAD NACIONAL DE CUYO; Lugar: Mendoza; Año: 2015
NEGRO, CARLOS LEANDRO; SENKMAN, LIDIA; MARINO, FERNANDA; LORENZATTI, EDUARDO; COLLINS, PABLO
Pesticide effects on crabs: How environmental concentrations
JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH. PART B - PESTICIDES, FOOD CONTAMINANTS, AND AGRICULTURAL WASTES; Año: 2015 vol. 50 p. 261 - 265
NEGRO, CARLOS LEANDRO; SENKMAN, L.; MARINO, FERNANDA; LORENZATTI, EDUARDO; COLLINS, PABLO
Effects of Chlorpyrifos and Endosulfan on Different Life Stages of the Freshwater Burrowing Crab Zilchiopsis collastinensis P.: Protective Role of Chorion
BULLETIN OF ENVIRONMENTAL CONTAMINATION AND TOXICOLOGY; Lugar: Berlin; Año: 2014 vol. 92 p. 625 - 630
MATTIOLI, ESTELA; MARINO, FERNANDA
Desarrollo de la alfabetización académica en las aulas de ingeniería. Un aporte desde la lingüística sistémico funcional
Revista digital de políticas lingüísticas (RDPL); Lugar: Córdoba; Año: 2013 vol. 4 p. 174 - 207
MATTIOLI, ESTELA; DEMARCHI, ANALÍA; BÓRTOLI, PAMELA; LENARDÓN, ARGELIA; MARINO, FERNANDA
La elaboración de explicaciones en el ámbito de las carreras de ingeniería
Texturas; Lugar: Santa Fe; Año: 2011 vol. 10 p. 43 - 66
MARINO, FERNANDA; DE LA SIERRA, PATRICIA; LORENZATTI, EDUARDO; MAITRE, MARÍA INÉS; ENRIQUE, SUSANA; LENARDÓN, ARGELIA
Técnica multiresiduos aplicada a la determinación de plaguicidas en meconio por cromatografía gaseosa
Revista Anual de la Facultad de Bioquímica y Ciencias Biológicas de la Universidad Nacional del Litoral; Lugar: Santa Fe; Año: 2011 vol. 15 p. 131 - 137
LORENZATTI, EDUARDO; NEGRO, CARLOS LEANDRO; DE LA SIERRA, PATRICIA; MARINO, FERNANDA; LENARDÓN, ARGELIA
Plaguicidas en aire. Estudio preliminar en la ciudad de Santa Fe
Revista Anual de la Facultad de Bioquímica y Ciencias Biológicas de la Universidad Nacional del Litoral; Lugar: Santa Fe; Año: 2008 vol. 12 p. 129 - 135
LORENZATTI, EDUARDO; DE LA SIERRA, PATRICIA; MARINO, FERNANDA; LENARDÓN, ARGELIA
Acumulación y persistencia del insecticida endosulfán en soja, como posible factor de contaminación ambiental y alimentaria
Revista Anual de la Facultad de Bioquímica y Ciencias Biológicas de la Universidad Nacional del Litoral; Lugar: Santa Fe; Año: 2006 vol. 10 p. 107 - 111