INVESTIGADORES
CAVAGNARO pablo Federico
artículos
VALERGA, L.; GONZALEZ, R. E.; CONCELLON, A.; CAVAGNARO, P. F.
Potential use of UVC light for increasing nutraceutical quality in fresh-cut carrots of different root colors
ACTA HORTICULTURAE; Lugar: Leuven; Año: 2024 vol. 1393 p. 147 - 152
PEREZ, M. B.; GONZALEZ, R. E.; IORIZZO, M.; SIMON, P. W.; CAVAGNARO, P. F.
Understanding the chemical stability of carrot anthocyanins provides insights into their potential applications as food colorants
ACTA HORTICULTURAE; Lugar: Leuven; Año: 2024 vol. 1393 p. 43 - 52
DE ROSAS, M. I.; DEIS, L.; BALDO, Y.; CAVAGNARO, J. B.; CAVAGNARO, P. F.
Phenotypical plasticity and behavior of Malbec, Merlot and Pinot Noir grape berry colour in response to climate change
Wine & Viticulture Journal; Año: 2024 vol. 39
VALERGA, L.; GONZALEZ, R. E.; MAURICCI, M.; CONCELLON, A.; CAVAGNARO, P. F.
Use of UVC radiation as a postharvest stressor to increase phenolic compounds concentration and antioxidant status in purple, orange, and white carrots
POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY; Lugar: Amsterdam; Año: 2024 vol. 211
PEREZ, M. B.; CARVAJAL, S.; BERETTA, V.; BANNOUD, F.; FANGIO, F.; BERLI, F.; FONTANA, A.; SALOMON, V. M.; GONZALEZ, R. E.; VALERGA, L.; ALTAMIRANO, J. C.; YILDIZ, M.; IORIZZO, M.; SIMON, P. W.; CAVAGNARO, P. F.
Characterization of purple carrot germplasm for antioxidant capacity and root concentration of anthocyanins, phenolics, and carotenoids
Plants; Lugar: Basilea; Año: 2023 vol. 12
VALERGA, L.; GONZALEZ, R. E.; PEREZ, M. B.; CONCELLON, A.; CAVAGNARO, P. F.
Differential and cultivar-dependent antioxidant response of whole and fresh-cut carrots of different root colors to postharvest UV-C radiation
Plants; Lugar: Basilea; Año: 2023 vol. 12
D'AMELIA, V.; CURABA, J.; ABID, M. A.; ESPOSITO, S.; CAVAGNARO, P. F.; CARPUTO, D.; IORIZZO, M.
Functional characterization of DcMYB11, an R2R3 MYB associated with the purple pigmentation of carrot petiole
PLANTA; Lugar: Berlin; Año: 2023 vol. 258
DOMINGUEZ, D. L. E.; CAVAGNARO, J. B.; PANASITI ROS, J.; LE, A. T.; CHUNG, Y. S.; CAVAGNARO, P. F.
Genetic diversity for drought tolerance in the native forage grass Trichloris crinita and possible morpho-physiological mechanisms involved
FRONTIERS IN PLANT SCIENCE; Lugar: Lausanne; Año: 2023 vol. 14
DHALL, R.J.; CAVAGNARO, P. F.; SINGH, H.; MANDAL, S.
History, evolution and domestication of garlic: a review
PLANT SYSTEMATICS AND EVOLUTION; Lugar: Viena; Año: 2023 vol. 309
BURBA, J. L.; CAVAGNARO, P. F.
Factores genéticos y ambientales que influencian la pigmentación con antocianinas en bulbos de ajo
Serie Documentos Institucionales - Instituto Nacional De Tecnología Agropecuaria (INTA); Año: 2022 vol. 151 p. 1 - 12
TARNOWSKI, CG.; VALDEZ, J.; LORELLO, I.; BARBOZA, K.; CAVAGNARO, P. F.; DELLA GASPERA, P.
Uso de marcadores morfológicos, bioquímicos y moleculares para la identificación de híbridos interespecíficos (Cucurbita maxima x Cucurbita moschata) de zapallo
Horticultura Argentina; Lugar: Azul; Año: 2022 vol. 41 p. 84 - 94
DOMINGUEZ, D.; CAVAGNARO, J. B.; PEREZ, M. B.; CAVAGNARO, P. F.
Plant dry weight and nutritive value of genetically diverse germplasm of false Rhodes grass [Leptochloa crinita (Lag.) P.M. Peterson and N.W. Snow], a native forage grass from arid regions of the Americas
CROP SCIENCE; Lugar: Baltimore; Año: 2022 p. 610 - 623
DE ROSAS, M. I.; DEIS, L.; BALDO, Y.; CAVAGNARO, J. B.; CAVAGNARO, P. F.
High temperature alters anthocyanin concentration and composition in grape berries of Malbec, Merlot, and Pinot Noir in a cultivar-dependent manner.
Plants; Lugar: Basilea; Año: 2022 vol. 11
PEREZ, M. B.; DA PEÑA HAMPARSOMIÁN, J.; GONZALEZ, R. E.; DENOYA, G. I.; DOMINGUEZ, D.; BARBOZA, K.; IORIZZO, M.; SIMON, P. W.; VAUDAGNA, S.; CAVAGNARO, P. F.
Physicochemical properties, degradation kinetics, and antioxidant capacity of aqueous anthocyanin-based extracts from purple carrots compared to synthetic and natural food colorants
FOOD CHEMISTRY; Lugar: Amsterdam; Año: 2022 vol. 387
WOHLFEILER, J.; ALESSANDRO, M. S.; MORALES, A.; CAVAGNARO, P. F.; GALMARINI, C. R.
Vernalization requirement, but not post-vernalization day length, conditions flowering in carrot (Daucus carota L.)
Plants; Lugar: Basilea; Año: 2022 vol. 11 p. 1075 - 1084
CAVAGNARO, P. F.; BURBA, J. L.
Factores genéticos y ambientales que influencian la pigmentación con antocianinas en bulbos de ajo - Una revisión
Horticultura Argentina; Lugar: Mendoza; Año: 2022 vol. 41 p. 103 - 123
BARBOZA, K.; SALINAS, M. C.; PEREZ, M. B.; DAHLL, R. K.; CAVAGNARO, P. F.
Genotypic and environmental effects on the compounds associated with garlic flavor, health-enhancing properties, and postharvest conservation
CROP SCIENCE; Lugar: Baltimore; Año: 2022 vol. 62 p. 1807 - 1820
WOHLFEILER, J.; ALESSANDRO, M. S.; CAVAGNARO, P. F.; GALMARINI, C. R.
Gradient of Vernalization Requirement in Carrot Cultivars from Diverse Geographical Origins
CROP SCIENCE; Lugar: Baltimore; Año: 2021 p. 1 - 9
BANNOUD, F.; CARVAJAL, S.; ELLISON, S.; SENALIK, D.; GOMEZ TALQUENCA, S.; IORIZZO, M.; SIMON, P. W.; CAVAGNARO, P. F.
Genetic and transcription profile analysis of tissue-specific anthocyanin pigmentation in carrot root phloem
GENES; Lugar: Basilea; Año: 2021 vol. 12 p. 1464 - 1483
DOMINGUEZ, D.; NAMUR, P. R.; CAVAGNARO, P. F.
Effect of sowing density and date on the establishment and growth of Trichloris crinita, a native forage grass from arid regions
TROPICAL GRASSLANDS; Lugar: Cali; Año: 2021 vol. 9 p. 268 - 279
GÜLISTAN YARAR; METIN KOCAK; NIHAL DENLI; PABLO F. CAVAGNARO; MEHTAP YILDIZ
Determination of the efective radiation dose for mutation breeding in purple carrot (Daucus carota L.) and possible variations formed
MOLECULAR BIOLOGY REPORTS; Lugar: Berlin; Año: 2021 p. 5219 - 5228
IORIZZO, M.; CURABA, J.; POTTORFF, M.; FERRUZZI, M.G.; SIMON, P. W.; CAVAGNARO, P. F.
Carrot Anthocyanins Genetics and Genomics: Status and Perspectives to Improve Its Application for the Food Colorant Industry
GENES; Lugar: Basilea; Año: 2020 vol. 11 p. 906 - 961
SALINAS, M. C.; CAVAGNARO, P. F.
Fuentes de resistencia a la podredumbre verde (Penicillium allii) en variedades de ajo.
Serie Documentos institucionales - Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria; Año: 2020
WOHLFEILER, J.; ALESSANDRO, M. S.; CAVAGNARO, P. F.; GALMARINI, C. R.
Multiallelic digenic control of vernalization requirement in carrot (Daucus carota L.)
EUPHYTICA; Año: 2019
IORIZZO, M.; CAVAGNARO, P. F.; BOLSTAN, H.; ZHAO, Y.; ZHANG, J.; SIMON, P. W.
A cluster of MYB transcription factors regulate anthocyanin biosynthesis in carrot (Daucus carota L.) root and leaf
FRONTIERS IN PLANT SCIENCE; Lugar: Lausanne; Año: 2019 vol. 9 p. 1 - 16
BARBOZA, K.; SALINAS PALMIERI, M. C.; ACUÑA, C. V.; BANNOUD, F.; BERETTA, V.; GARCIA LAMPASONA, S.; BURBA, J. L.; GALMARINI, C. R.; CAVAGNARO, P. F.
Assessment of genetic diversity and population structure in a garlic (Allium sativum L.) germplasm collection varying in bulb content of pyruvate, phenolics, and solids.
SCIENTIA HORTICULTURAE; Lugar: Amsterdam; Año: 2019
YILDIZ, M.; KOÇAK, M.; NADEEM, M. A.; CAVAGNARO, P. F.; BARBOZA, K.; BALOCH, F. S. ; ALTıNOZ, D.; KELEş, D.
Genetic diversity analysis in the Turkish pepper germplasm using iPBS (inter-primer binding site) retrotransposon-based markers
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY SCIENCES; Año: 2019
BANNOUD, F.; ELLISON, S.; PAOLINELLI, M.; HOREJSI, T.; SENALIK, D.; FANZONE, M.L.; IORIZZO, M.; SIMON, P. W.; CAVAGNARO, P. F.
Dissecting the genetic control of root and leaf tissue-specific anthocyanin pigmentation in carrot (Daucus carota L.)
THEORETICAL AND APPLIED GENETICS; Lugar: Berlin; Año: 2019
KOZUB, C.; LAS PENAS, L.; NOVO, P. E.; CAVAGNARO, P. F.
Molecular Cytogenetic Characterization of the Native Forage Grass Trichloris crinita
CROP SCIENCE; Lugar: Baltimore; Año: 2019
SALINAS, M. C.; CAVAGNARO, P. F.
In vivo and in vitro screening for resistance against Penicillium allii in garlic accessions
EUROPEAN JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY; Lugar: Berlin; Año: 2019
BARBOZA, K.; CAVAGNARO, P. F.; BURBA, J. L.
Perfil nutraceutico sensorial de cultivares de ajo en Mendoza
Serie Documentos institucionales - Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria; Año: 2019 vol. 135 p. 1 - 4
CAVAGNARO, P. F.; BANNOUD, F.; IORIZZO, M.; SENALIK, D.; ELLISON, S.; SIMON P. W.
Carrot anthocyanins: nutrition, diversity and genetics
ACTA HORTICULTURAE; Lugar: Leuven; Año: 2019 vol. 1264 p. 101 - 106
IORIZZO, M.; POTTORFF, M.; BOSTAN, H.; ELLISON, S.; CAVAGNARO, P. F.; SENALIK, D.; SPOONER, D.M.; SIMON, P. W.
Recent advances in carrot genomics
Acta Horticulturae; Lugar: Leuven; Año: 2019 vol. 1264 p. 75 - 90
CURABA, J.; BOSTAN, H.; CAVAGNARO, P. F.; SENALIK, D.; MENGIST, M. F.; ZHAO, Y.; SIMON P. W.; IORIZZO, M.
Identification of an SCPL gene controlling anthocyanin acylation in carrot (Daucus carota L.) root
FRONTIERS IN PLANT SCIENCE; Lugar: Lausanne; Año: 2019
KOZUB, C.; BARBOZA-ROJAS, K.; CAVAGNARO, J. B.; CAVAGNARO, P. F.
Development and characterization of SSR markers for Trichloris crinita using sequence data from related grass species
REVISTA DE LA FACULTAD DE CIENCIAS AGRARIAS DE LA UNIVERSIDAD NACIONAL DE CUYO; Lugar: Mendoza; Año: 2018 vol. 50 p. 1 - 16
BARBOZA, K.; BERETTA, V.; MORGENFELD, M. M.; GALMARINI, C. R.; CAVAGNARO, P. F.
Microsatellite analysis and marker development in garlic: distribution in EST sequence, genetic diversity analysis, and marker transferability across Alliaceae
MOLECULAR GENETICS AND GENOMICS; Lugar: HEIDELBERG; Año: 2018
BURBA, J. L.; CAVAGNARO, P. F.
Sabor, Flavor, gusto, resabio, retrogusto, regusto y pos-gusto en el ajo. Parecidos pero no iguales.
Serie Documentos institucionales - Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria; Año: 2018 p. 1 - 7
BURBA, J. L.; CAVAGNARO, P. F.; PONS, A. J.
Mitos, verdades, leyendas e historias sobre el ajo y sus propiedades benéficas para la salud
Serie Documentos institucionales - Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria; Año: 2018 p. 1 - 27
IORIZZO, M.; SENALIK, D.; ELLISON, S.; CAVAGNARO, P. F.; CHENG, S.; ZHENG, P.; VAN DEYNZE, A.; STOFFEL, K.; ASHRAFI, H.; SPOONER, D.M.; SIMON P. W.
Recent advances in carrot genomics
ACTA HORTICULTURAE; Año: 2017
KOZUB, C.; CAVAGNARO, J. B.; CAVAGNARO, P. F.
Exploiting genetic and physiological variation of the native forage grass Trichloris crinita for revegetation in arid and semi-arid regions: an integrative review
GRASS AND FORAGE SCIENCE (PRINT); Lugar: Londres; Año: 2017
DE ROSAS, M. I.; DEIS, L.; PONCE, T.; MALOVINI, E.; CAVAGNARO, J. B.; CAVAGNARO, P. F.
Loss of anthocyanins and modification of the anthocyanin profiles ingrape berries of Malbec and Bonarda grown under high temperatureconditions
PLANT SCIENCE; Lugar: Amsterdam; Año: 2017 vol. 258 p. 137 - 145
KOZUB, C.; BARBOZA-ROJAS, K.; GALDEANO, F.; QUARIN, C.; CAVAGNARO, J. B.; CAVAGNARO, P. F.
Reproductive biology of the native forage grass Trichloris crinita (Poaceae; Chloridoideae)
PLANT BIOLOGY; Lugar: Londres; Año: 2017 vol. 73 p. 257 - 271
BERETTA, V.; BANNOUD, F.; INSANI, M. E.; GALMARINI, C. R.; CAVAGNARO, P. F.
Variability in spectrophotometric pyruvate analysis for predicting onion pungency and nutraceutical value
FOOD CHEMISTRY; Lugar: Amsterdam; Año: 2017
BERETTA, V.; BANNOUD, F.; INSANI, M. E.; BERLI, F.; HIRSHEGGER, P.; GALMARINI, C. R.; CAVAGNARO, P. F.
Relationships among bioactive compounds content and the antiplatelet and antioxidant activities of Allium vegetable species
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY; Lugar: Zagreb; Año: 2017 vol. 55 p. 266 - 275
BERETTA, V.; BANNOUD, F.; INSANI, M. E.; GALMARINI, C. R.; CAVAGNARO, P. F.
Dataset on absorption spectra and bulb concentration of phenolic compounds that may interfere with onion pyruvate determinations
Data in Brief; Lugar: Amsterdam; Año: 2017
RAMIREZ, D. A.; LOCATELLI, D. A., ; GONZALEZ, R. E.; CAVAGNARO, P. F.; CAMARGO, A.
Analytical methods for bioactive sulfur compounds in Allium: An integrated review and future directions
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS; Lugar: Amsterdam; Año: 2016
INSANI, M. E.; CAVAGNARO, P. F.; SALOMON, V. M.; LANGMAN, L.; SANCE, M.; PAZOS, A.; CARRARI, F. O.; FILIPPINI, O. ; VIGNERA, L.; GALMARINI, C. R.
Variation for health-enhancing compounds and traits in onion (Allium cepa L.) germplasm
Food and Nutrition Sciences; Lugar: Wuhan; Año: 2016 vol. 7 p. 577 - 591
IORIZZO, M.; ELLISON, S.; SENALIK, D.; ZENG, P.; PIMCHANOK, S.; BOWMAN, M.; IOVENE, M.; SANSEVERINO, W. ; CAVAGNARO, P. F.; YILDIZ, M.; MACKO-PODGORNI, A.; MORANSKA, E.; GRZEBELUS, E.; GRZEBELUS, D.; ASHRAFI, H.; ZHENG, Z.; CHENG, S.; SPOONER, D.M.; VAN DEYNZE, A.; SIMON, P. W.
A high-quality carrot genome assembly reveals new insights into carotenoid accumulation and Asterid genome evolution
NATURE GENETICS; Lugar: Londres; Año: 2016 vol. 40 p. 657 - 666
SIMON P. W.; IORIZZO, M.; ELLISON, S.; SENALIK, D.; ZENG, P.; HUANG, S.; PIMCHANOK, S.; BOWMAN, M.; IOVENE, M.; SANSEVERINO, W.; CAVAGNARO, P. F.; YILDIZ, M.; MACKO-PODGORNI, A.; MORANSKA, E.; GRZEBELUS, D.; GRZEBELUS, E.; ASHRAFI, H.; ZHENG, Z.; ZHENG, P.; CHENG, S.; SPOONER, D.M.; VAN DEYNZE, A.
The carrot genome provides insights into crop origins and a foundation for future crop improvement
CHRONICA HORTICULTURAE; Lugar: Leuven; Año: 2016 vol. 56 p. 8 - 13
GRZEBELUS, D.; IORIZZO, M.; SENALIK, D.; ELLISON, S.; CAVAGNARO, P. F.; MACKO-PODGORNI, A.; HELLER-USYNSKA, K.; KILIAN, A.; NOTHNAGEL, T.; ALLENDER, C.; SIMON, P. W.; BARANSKI, R.
Diversity, genetic mapping, and signatures of domestication in the carrot (Daucus carota L.) genome, as revealed by Diversity Arrays Technology (DArT) markers
MOLECULAR BREEDING; Lugar: Berlin; Año: 2014 vol. 33 p. 625 - 637
CAVAGNARO, P. F.; IORIZZO, M.; YILDIZ, M.; SENALIK, D.; PARSON, J.; ELLISON, S.; SIMON, P. W.
A gene-derived SNP-based high resolution linkage map of carrot including the location of QTL conditioning root and leaf anthocyanin pigmentation
BMC GENOMICS; Lugar: Londres; Año: 2014 vol. 15 p. 1118 - 1134
ALI, A.; MATTHEWS, W. A.; CAVAGNARO, P. F.; IORIZZO, M.; ROBERTS, P. A.; SIMON, P. W.
Inheritance and mapping of Mj-2, a new source of root-knot nematode (Meloidogyne javanica) resistance in carrot
JOURNAL OF HEREDITY; Lugar: Oxford; Año: 2014 vol. 105 p. 288 - 291
YILDIZ, M.; WILLIS, D. K.; CAVAGNARO, P. F.; IORIZZO, M.; ABAK, K.; SIMON, P. W.
Expression and mapping of anthocyanin biosynthesis genes in carrot
THEORETICAL AND APPLIED GENETICS; Lugar: Berlin; Año: 2013 vol. 126 p. 1689 - 1702
IORIZZO, M.; SENALIK, D.; ELLISON, S.; CAVAGNARO, P. F.; ALLENDER, C.; BRUNET, J.; SPOONER, D.M.; VAN DEYNZE, A.; SIMON, P. W.
Genetic structure and domestication of carrot (Daucus carota subsp. sativus L.) (Apiaceae)
AMERICAN JOURNAL OF BOTANY; Lugar: St. Louis; Año: 2013 vol. 100 p. 930 - 938
CAVAGNARO, P. F.; GALMARINI, C. R.
Effect of processing and cooking conditions on onion (Allium cepa L.) induced antiplatelet activity and thiosulfinate content
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; Lugar: Washington; Año: 2012 vol. 60 p. 8731 - 8737
IOVENE, M.; CAVAGNARO, P. F.; SENALIK, D.; BUELL, R. C.; JIANG, J.; SIMON, P. W.
Comparative FISH mapping of Daucus species (Apiaceae family)
CHROMOSOME RESEARCH; Año: 2011 vol. 19 p. 493 - 506
CAVAGNARO, P. F.; CHUNG, S.-M.; MANIN, S.; YILDIZ, M.; ALI, A.; ALESSANDRO, M. S.; IORIZZO, M.; SENALIK, D.; SIMON, P. W.
Microsatellite isolation and marker development in carrot - genomic distribution, linkage mapping, genetic diversity analysis and marker transferability across Apiaceae. BMC Genomics.
BMC GENOMICS; Año: 2011 vol. 12 p. 386 - 406
IORIZZO, M.; SENALIK, D.; GRZEBELUS, D.; BOWMAN, M.; CAVAGNARO, P. F.; MATVIENKO, M. ; ASHRAFI, H.; VAN DEYNZE, A.; SIMON, P. W.
De novo assembly of the carrot transcriptome from short-read sequences identifies novel genes and reveals genetic diversity
BMC GENOMICS; Año: 2011 vol. 12 p. 389 - 402
BARANSKI, R.; MAKSYLEWICZ-KAUL, A.; NOTHNAGEL, T.; CAVAGNARO, P. F.; SIMON, P. W.; GRZEBELUS, D.
Genetic diversity of carrot cultivars revealed by analysis of SSR loci
GENETIC RESOURCES AND CROP EVOLUTION; Año: 2011
CAVAGNARO, P. F.; SENALIK, D.; YANG, L.; SIMON, P. W.; HARKINS, T.; KODIRA, C. D.; HUANG, S.; WENG, Y.
Genome-wide characterization of simple sequence repeats in cucumber (Cucumis sativus L.)
BMC GENOMICS; Año: 2010 vol. 11 p. 569 - 586
BURBA, J. L.; CAVAGNARO, P. F.
Guía elemental para el buen uso y aprovechamiento del ajo.
Documentos Institucionales - Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria; Año: 2010 p. 1 - 13
CAVAGNARO, P. F.; CHUNG, S.-M.; SZKLARCZYK, M.; GRZEBELUS, D.; SENALIK, D.; ATKINS, A. E.; SIMON, P. W.
Characterization of a deep-coverage carrot (Daucus carota L.) BAC library and initial analysis of BAC-end sequences.
MOLECULAR GENETICS AND GENOMICS; Año: 2009 vol. 281 p. 273 - 288
CAVAGNARO, P. F.; SENALIK, D.; SIMON P. W.
SplinkBES - A splinkerette-based method for generating long end sequences from large insert DNA libraries.
BIOTECHNIQUES; Año: 2009 vol. 47 p. 681 - 690
MARTINEZ, L.; CAVAGNARO, P. F.; BOURSIQUOT, J. M.; AGUERO, C.
Molecular characterization of Bonarda-type grapevine (Vitis vinifera L.) cultivars from Argentina, Italy and France.
AMERICAN SOCIETY FOR ENOLOGY AND VITICULTURE; Año: 2008 vol. 59 p. 287 - 291
CAVAGNARO, P. F., CAMARGO, A, GALMARINI, C. R., SIMON, P. W.
Effect of cooking on garlic (Allium sativum L.) antiplatelet activity and thiosulfinates content
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; Año: 2007 vol. 55 p. 1280 - 1288
CAVAGNARO, P. F., SANCE M. M., GALMARINI, C. R.
Effect of heating on onion (Allium cepa L.) antiplatelet activity, pyruvate content and pungency sensory perception
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL; Año: 2007 vol. 13
MARTINEZ, L., CAVAGNARO, P. F., MASUELLI, R. W., ZUNIGA, M.
SSR-based assessment of genetic diversity in South American Vitis vinifera varieties
PLANT SCIENCE; Año: 2006 vol. 170 p. 1036 - 1044
CAVAGNARO, P. F., CAVAGNARO, J. B., LEMES, J. L., MASUELLI, R. W., PASSERA, C. B.
Genetic diversity among varieties of the native forage grass Trichloris crinita based on AFLP markers, morphological characters and quantitative agronomic traits
GENOME; Año: 2006 vol. 49 p. 906 - 918
MARTINEZ, L., CAVAGNARO, P. F., MASUELLI, R. W.
Caracterización molecular de variedades de vid (Vitis vinifera L.) de calidad enológica por marcadores microsatélites
Revista de la Facultad de Ciencias Agrarias - Universidad Nacional de Cuyo; Año: 2006 vol. 38 p. 77 - 86
CAVAGNARO, P. F., CAMARGO, PICCOLO, R. J., GARCÍA LAMPASONA, S., BURBA, J. L., MASUELLI, R. W.
Resistance to Penicillium hirsutum Dierckx in garlic (Allium sativum L.) accesions
EUROPEAN JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY; Año: 2005 vol. 112 p. 195 - 199
MARTINEZ, L., CAVAGNARO, P. F., MASUELLI, R. W., RODRÍGUEZ, J.
Evaluation of diversity among Argentine grapevine (Vitis vinifera L.) varieties using morphological data and AFLP markers
ELECTRONIC JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY; Lugar: Valparaíso, Chile; Año: 2003 vol. 6 p. 244 - 253
CAVAGNARO, P. F., MASUELLI, R. W.
Optimizacion de la tecnica RAPD para identificar cultivares de olivo
Revista de la Facultad de Ciencias Agrarias - Universidad Nacional de Cuyo; Año: 2003 vol. 35 p. 107 - 117
CAVAGNARO, P. F., MASUELLI, R. W.
La homogeneidad varietal en viveros de olivo estudiada por marcadores moleculares
Revista de la Facultad de Ciencias Agrarias. Universidad Nacional de Cuyo; Año: 2002 vol. 34 p. 17 - 26
CAVAGNARO, P. F., JUAREZ, J., BAUZÁ, M. Y MASUELLI, R. W.
Discriminación de variedades de olivo a través de caracteres morfológicos y de marcadores moleculares
Agriscientia; Año: 2001 vol. 18 p. 27 - 35