INVESTIGADORES
MENDOZA Lucia Margarita
capítulos de libros
LUCIANA RUÍZ RODRIGUEZ; LUCÍA M. MENDOZA; CARINA VAN NIEUWENHOVE; MICAELA PESCUMA; FERNANDA MOZZI
Fermentación de jugos y bebidas a base de frutas
Alimentos fermentados: microbiología, nutrición, salud y cultura
Año: 2020; p. 273 - 296
LUCÍA M. MENDOZA; MIGUEL FERNÁNDEZ DE ULLIVARRI; RAÚL R. RAYA
Saccharomyces cerevisiae: A Key Yeast for the Wine-Making Process
A Closer Look at Grapes, Wines and Winemaking
Lugar: New York; Año: 2018; p. 173 - 202
MARTA E. FARÍAS; LUCÍA M. MENDOZA; PEDRO A. AREDES FERNÁNDEZ; OSCAR A. SOSA
Microbial interaction in fermented beverages.
Industrial Fermentation: Food Processes, Nutrient Sources and Production Strategies.
Lugar: New York; Año: 2010; p. 1 - 42
LUCÍA M. MENDOZA; MARTA E. FARÍAS
Improvement of wine organoleptic characteristics by non-Saccharomyces yeasts
Current Research, Technology and Education Topics in Applied Microbiology and Microbial Biotechnology
Lugar: Badajoz, España; Año: 2010; p. 908 - 919