PERSONAL DE APOYO
MOLINA Veronica Carolina
artículos
VAN NIEUWENHOVE, CARINA P.; DEL HUERTO MOYANO, ANDREA; VAN NIEUWENHOVE, GUIDO A.; MOLINA, VERÓNICA; LUNA PIZARRO, PATRICIA
Jacaranda oil administration improves serum biomarkers and bioavailability of bioactive conjugated fatty acids, and alters fatty acid profile of mice tissues
LIPIDS; Año: 2021
VERÓNICA CAROLINA MOLINA; MARTA MEDICI; VILLENA JULIO; GRACIELA FONT DE VALDEZ; MARIA PIA TARANTO
Dietary supplementation with probiotic strain improves immune-health in aged mice
Open Journal of Immunology; Año: 2016 vol. 6 p. 73 - 78
VERÓNICA CAROLINA MOLINA; MARTA MEDICI; GRACIELA FONT DE VALDEZ; MARIA PIA TARANTO
Soy-bean based functional food with vitamin B12 producing acid lactic bacteria
Journal of Functional Food; Año: 2012 p. 831 - 836
VERÓNICA MOLINA; MARTA MEDICI; MARIA PIA TARANTO; GRACIELA FONT DE VALDEZ
Lactobacillus reuteri CRL 1098 prevents side effects produced by a nutritional vitamin B12-deficiency
JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY; Año: 2009 p. 467 - 473
VERÓNICA MOLINA; MARTA MEDICI; MARIA PIA TARANTO; GRACIELA FONT DE VALDEZ
Effects of maternal vitamin B12 deficiency from end of gestation to weaning on the growth and haematological and immunological parameters in mouse dams and offspring
Archives in Animal Nutrition; Lugar: UK; Año: 2008 p. 162 - 168
VERÓNICA MOLINA; MARIA PIA TARANTO; MARÍA INÉS TORINO; GRACIELA FONT DE VALDEZ
ALIMENTOS PROBIOTICOS NOVEDOSOS UTILIZANDO CEPAS LÁCTICAS SELECCIONADAS
Proceeding X Congreso Argentino de Ciencia y Tecnología de Alimentos; Lugar: Buenos Aires, Argentina; Año: 2006 vol. 1 p. 1113 - 1119
GRACIELA FONT DE VALDEZ; MARIA PIA TARANTO; MARTA MEDICI; VERÓNICA MOLINA
Aplicación de Bacterias Lácticas en Nuevos Alimentos Funcionales
Agrociencia; Lugar: Buenos Aires, Argentina; Año: 2005 p. 373 - 377