INVESTIGADORES
PERALTA Juan Manuel
capítulos de libros
PERALTA, J. M.; MEZA, B. E.; ZORRILLA, S. E.
Modelado matemático y simulación de procesos de la industria de alimentos
Desarrollo sostenible en el centro norte de la provincia de Santa Fe
Lugar: Santa Fe; Año: 2021; p. 13 - 15
MEZA, B. E.; PERALTA, J. M.
Engineering aspects of confectionery coatings in baked products
A comprehensive guide to processes foods
Lugar: New York; Año: 2020; p. 113 - 128
PERALTA, J. M.; ZORRILLA, S. E.
CFD modeling of heat and mass transfer in a hydrofluidization system during food chilling and freezing
Computational Fluid Dynamics in Food Processing, 2nd Edition
Lugar: Boca Raton; Año: 2019; p. 87 - 104
MEZA, B. E.; PERALTA, J. M.
Use of Computational Fluid Dynamics in the Manufacture Process of Whey Protein Products
Whey Proteins: Functional Properties, Production and Health Benefits
Año: 2015; p. 149 - 161