INVESTIGADORES
ORJUELA PALACIO Juliana Marcela
artículos
SANTOS, M.V.; RANALLI, N.; ORJUELA-PALACIO, J.; ZARITZKY, N.
Brewers spent grain drying: Drying kinetics, moisture sorption isotherms, bioactive compounds stability and Bacillus cereus lethality during thermal treatment.
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING; Año: 2024 vol. 364
ORJUELA-PALACIO, J.M.; PEREZ-CALDERON JOHN; ZARITZKY, NOEMÍ E.
Síntesis de nanoencapsulados de quitosano como sistemas portadores de fitosanitarios
Ciencia Tecnología Agropecuaria; Año: 2023
ORJUELA-PALACIO, JULIANA M.; ZARITZKY, NOEMÍ E.
Esponjas de queratina con capacidad de sorción de hidrocarburos, obtenidas a partir de residuos de la industria avícola
Ciencia Tecnologia Agropecuaria; Año: 2023 vol. 24
ORJUELA-PALACIO, JULIANA M.; GRAIVER, NATALIA; SANTOS, M. VICTORIA; ZARITZKY, NOEMÍ E.
Effect of the desiccation tolerance and cryopreservation methods on the viability of Citrus limon L. Burm cv. Eureka seeds
CRYOBIOLOGY; Año: 2019
ORJUELA-PALACIO, J.M.; ZAMORA, M.C.; LANARI, M.C.
Physicochemical and dynamic sensory characterization of a Yerba mate/Blackcurrant instant beverage powder rich in natural antioxidants
Journal of Berry Research; Año: 2019 vol. Pre- p. 1 - 14
ORJUELA PALACIO, JULIANA MARCELA; LANARI, M.C
The impact of moisture sorption properties on the color and bioactives concentrations of black currant-yerba mate instant drinks
Journal of Berry Research; Lugar: Amsterdam; Año: 2016 vol. 6 p. 303 - 319
ORJUELA PALACIO, JULIANA MARCELA; M.C. ZAMORA; M.C. LANARI
Consumers' acceptance of a high-polyphenol yerba mate/black currant beverage: Effect of repeated tasting
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL; Lugar: Amsterdam; Año: 2014 vol. 57 p. 26 - 33
JARAMILLO, LM; RIOS, LM; ORJUELA-PALACIO, J.M.
Evaluación de la producción del hongo comestible Pleurotus Sajor-caju sobre sustratos de cáscara y tallo de plátano (Musa Paradisiaca) y su incidencia ambiental en el municipio de Calarcá departamento del Quindío.
REVISTA DE INVESTIGACIONES; Lugar: Manizales; Año: 2011 vol. 11 p. 62 - 71