BECAS
DI MARCO Andrea Esther
congresos y reuniones científicas
DI MARCO, ANDREA E.; IXTAINA, VANESA Y.; TOMÁS, MABEL C.
Complejos de inclusión con amilosa como vehículos de ácidos grasos omega-3 de chía: efecto de la concentración de ligando
XVIII Congreso Argentino de Ciencia y Tecnología de Alimentos CyTAL® 2023
Lugar: Buenos Aires; Año: 2023;
DI MARCO, ANDREA E.; IXTAINA, VANESA Y.; TOMAS MABEL
An Oxidative Stability Study of Amylose-Hydrolyzed Chia Oil Inclusion Complexes Using the Rancimat Method
V International Conference la ValSe-Food and VIII Symposium Chia-Link
Lugar: Valencia; Año: 2023;
DI MARCO, ANDREA E.; IXTAINA, VANESA Y.; TOMÁS, MABEL C.
An Oxidative Stability Study of Amylose-Hydrolyzed Chia Oil Inclusion Complexes Using the Rancimat Method
V International Conference la ValSe-Food and VIII Symposium Chia-Link
Lugar: Valencia; Año: 2023;
DI MARCO, ANDREA E.; IXTAINA, VANESA Y.; TOMÁS, MABEL C.
Molecular Encapsulation of Hydrolyzed Chia Seed Oil by Ultrasonically Treated Amylose Inclusion Complexes
IV Conference Ia ValSe-Food CYTED and VII Symposium Chia-Link
Lugar: La Plata-San Salvador de Jujuy; Año: 2022;
DI MARCO ANDREA; IXTAINA VANESA; TOMÁS, MABEL C.
Molecular encapsulation of hydrolyzed chia seed oil by ultrasonically treated amylose inclusion complexes
IV CONFERENCIA INTERNACIONAL DEL GRUPO IA VALSE FOOD CYTED Y VII SIMPOSIO CHIA LINK
Lugar: La Plata - San Salvador de Jujuy; Año: 2022;
DI MARCO, ANDREA E.; IXTAINA, VANESA Y.; TOMÁS, MABEL C.
Oxidative stability of chia seed oil essential fatty acids encapsulated by amylose-inclusion complexation
Virtual 2020 AOCS Annual Meeting & Expo
Lugar: Montreal; Año: 2020;
DI MARCO ANDREA; IXTAINA VANESA; TOMAS MABEL
Microencapsulación de ácidos grasos esenciales del aceite de chía mediante complejación por inclusión
CyTAL®-ALACCTA 2019 : XXI Congreso Latinoamericano y del Caribe de Ciencia y Tecnología de Alimentos. XVII Congreso Argentino de Ciencia y Tecnología de Alimentos
Lugar: Buenos Aires; Año: 2019;
DI MARCO ANDREA; PAN LUCAS; ANÓN MARÍA CRISTINA
CRYSTALLIZATION OF SUNFLOWER SOFT STEARIN/BUTTER OIL BLENDS AND THEIR APPLICATION IN SANDWICH COOKIE FILLINGS
World Congress on Oils & Fats and 31st ISF Lectureship Series
Lugar: Rosario; Año: 2015;
DI MARCO ANDREA; PAN LUCAS; ANÓN MARÍA CRISTINA
ULTRA HIGH OLEIC SUNFLOWER OIL: PHYSICOCHEMICAL CHARACTERIZATION
World Congress on Oils & Fats and 31st ISF Lectureship Series
Lugar: Rosario; Año: 2015;