BECAS
MONSIERRA Luisina
artículos
MONSIERRA, LUISINA; MANSILLA PABLO SEBASTIÁN; PÉREZ, GABRIELA TERESA
Whole Flour of Purple Maize as a Functional Ingredient of Gluten-Free Bread: Effect of In Vitro Digestion on Starch and Bioaccessibility of Bioactive Compounds
Foods; Lugar: Basel; Año: 2024 vol. 13
MARIANELA DESIREÉ RODRIGUEZ; MONSIERRA, LUISINA; MANSILLA PABLO SEBASTIÁN; PÉREZ, GABRIELA TERESA; DE PASCUAL - TERESA SONIA
Phenolic Characterization of a Purple Maize (Zea mays cv. “Moragro”) by HPLC-QTOF-MS and Study of Its Bioaccessibility Using a Simulated In Vitro Digestion/Caco-2 Culture Model
Journal of Agricultural and Food Chemistry; Lugar: Washington DC; Año: 2024
BERTOLA, AGUSTINA DEL PILAR; MONSIERRA, LUISINA; MANSILLA, PABLO; GIRAUDO, LISANDRO
EVALUACIÓN Y CARACTERIZACIÓN DE UNA NUEVA POBLACIÓN INTRODUCIDA DE MAÍZ OPACO-2 (Zea mays L.) EN LA REGIÓN SEMIÁRIDA CENTRAL DE CÓRDOBA
Nexo agropecuario; Lugar: Córdoba; Año: 2021 vol. 9
MONSIERRA, LUISINA; MANSILLA, PABLO; BERTOLA, AGUSTINA DEL PILAR; GIRAUDO, LISANDRO
EVALUACIÓN DE LA APTITUD AGRÍCOLA DE FAMILIAS ENDOGÁMICAS (S2) DE MAÍZ MORADO (ZEA MAYS L.)
Nexo agropecuario; Lugar: Córdoba; Año: 2021 vol. 9