BECAS
BURINI Julieta Amalia
artículos
BURINI, JULIETA AMALIA; EIZAGUIRRE, JUAN IGNACIO; LOVISO, CLAUDIA; LIBKIND, DIEGO
Levaduras no convencionales como herramientas de innovación y diferenciación en la producción de cerveza
REVISTA ARGENTINA DE MICROBIOLOGíA; Lugar: Buenos Aires; Año: 2021
BURINI, JULIETA AMALIA; EIZAGUIRRE, JUAN IGNACIO; LOVISO, CLAUDIA; LIBKIND, DIEGO
Selection of Saccharomyces eubayanus strains from Patagonia (Argentina) with brewing potential and performance in the craft beer industry
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY; Lugar: Berlin; Año: 2021 p. 1 - 13
ANDREA TROCHINE; SILVIA BEATRIZ GONZÁLEZ; JULIETA BURINI; LUCIANA CAVALLINI; BRUNO GASTALDI; GABRIELA REINER; FRESIA MELINA SILVA SOFRÁS; CATALINA MARIA VAN BAREN; PAOLA DI LEO LIRA; DAIANA RETTA; ARNALDO LUIS BANDONI; DIEGO LIBKIND
Chemical characterization of the two major hop varieties produced in Patagonia (Argentina) for the brewing industry
BrewingScience; Año: 2020 vol. 73 p. 95 - 102
LADO, MARÍA B.; BURINI, JULIETA; RINALDI, GUSTAVO; AÑÓN, MARÍA C.; TIRONI, VALERIA A.
Effects of the Dietary Addition of Amaranth (Amaranthus mantegazzianus) Protein Isolate on Antioxidant Status, Lipid Profiles and Blood Pressure of Rats
PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION; Año: 2015 vol. 70 p. 371 - 379