BECAS
MIRANDA VILLA Patricia Paola
artículos
PATRICIA P. MIRANDA-VILLA; NICOLÁS A. GAÑÁN; RAQUEL E. MARTINI; MARÍA L. GOÑI
Supercritical CO2-assisted impregnation of polylactic acid films with R-carvone: Effect of processing on loading, mass transfer kinetics, and final properties
Journal of CO2 Utilization; Lugar: Amsterdam; Año: 2022 vol. 61 p. 102029 - 102029
JESICA ROMINA MUFARI; ANDREA C RODRÍGUEZ-RUIZ; ANTONELLA E BERGESSE; PATRICIA P MIRANDA-VILLA; VALERIA NEPOTE; ALEXIS R VELEZ
Bioactive compounds extraction from malted quinoa using water-ethanol mixtures under subcritical conditions
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT UND-TECHNOLOGIE-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; Año: 2020
VILLA, PATRICIA MIRANDA; CERVILLA, NATALIA; MUFARI, ROMINA; BERGESSE, ANTONELLA; CALANDRI, EDGARDO
Making Nutritious Gluten-Free Foods from Quinoa Seeds and Its Flours
Proceedings; Lugar: Lisboa; Año: 2020 vol. 53 p. 1 - 9
PATRICIA P. MIRANDA-VILLA; JESICA R. MUFARI ; ANTONELLA E. BERGESSE; EDGARDO L. CALANDRI
Effects of Whole and Malted Quinoa Flour Addition on Gluten-free Muffins Quality
Journal of food science; Año: 2019 vol. 84 p. 147 - 153
ANTONELLA BERGESSE; MIRANDA-VILLA PATRICIA PAOLA; MUFARI JESICA R.; ALBRECHT CLAUDIA; CERVILLA NATALIA SOLEDAD
Evaluación de las condiciones de desamargado en húmedo de quinoa (Chenopodium quinoa Willd.)
Nutrición clínica y dietética hospitalaria; Lugar: Madrid; Año: 2019 vol. 39 p. 107 - 114
MUFARI JESICA ROMINA; GOROSTEGUI HORACIO; MIRANDA VILLA, PATRICIA PAOLA; BERGESSE ANTONELLA E.; CALANDRI EDGARDO L.
Oxidative stability and characterization of quinoa oil extracted from wholemeal and germ flours.
JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY (JAOCS); Lugar: Berlin; Año: 2019
MUFARI JESICA R.; MIRANDA-VILLA PATRICIA PAOLA; BERGESSE ANTONELLA E.; CERVILLA NATALIA S.; CALANDRI EDGARDO L.
PHYSICO-CHEMICAL ANALYSIS AND PROTEIN FRACTIONS COMPOSITION OF DIFFERENT QUINOA CULTIVARS
ACTA ALIMENTARIA (BUDAPEST); Lugar: Budapest; Año: 2018 vol. 47 p. 462 - 469
MUFARI JESICA R.; MIRANDA V. PATRICIA P.; CALANDRI EDGARDO L.
Quinoa germ and starch separation by wet milling, performance and characterization of the fractions.
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT UND-TECHNOLOGIE-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; Lugar: Amsterdam; Año: 2018 vol. 96 p. 527 - 534
MIRANDA-VILLA PATRICIA PAOLA; MUFARI JESICA ROMINA; BERGESSE ANTONELLA ESTEFANIA; PLANCHUELO ANA MARÍA; CALANDRI EDGARDO LUIS
Calidad nutricional y propiedades físicas de panes libres de gluten
Revista Nutrición Clínica y Dietética Hospitalaria; Lugar: Madrid; Año: 2018 vol. 38 p. 43 - 55
JULIANA PARDO; ALEJANDRA GARCÍA; GLORIA HELENA GONZÁLEZ B; PATRICIA PAOLA MIRANDA V
Evaluación nutricional y sensorial de una crema deshidratada con sabor a pollo, adicionada con Moringa Oleífera Lam
Investigaciones de Uniagraria; Lugar: Bogotá; Año: 2016 vol. 4 p. 11 - 23
CERVILLA NATALIA S.; MIRANDA V. PATRICIA P.; MUFARI JESICA R.; CALANDRI EDGARDO L.; GUZMÁN CARLOS A.
Perfil de ácidos grasos en aceite de Chenopodiun quinoa Willd del Noroeste Argentino
ASAGA; Lugar: Buenos aires; Año: 2015 vol. 2 p. 46 - 50
PATRICIA MIRANDA VILLA ; YESID MARRUGO LIGARDO; PIEDAD MONTERO CASTILLO
Caracterización Funcional del Almidón de Fríjol Zaragoza (Phaseolus Lunatus L.) y Cuantificación de su Almidón Resistente
Revista Tecno Lógicas; Lugar: Medellin; Año: 2013 p. 17 - 32
MIRANDA VILLA, PATRICIA PAOLA; DIANA MARCELA SIERRA MURILLO
La alimentación saludable y los alimentos funcionales
Investigaciones Uniagraria; Lugar: Bogotá; Año: 2013 vol. 1 p. 35 - 45
MIRANDA VILLA, PATRICIA PAOLA ; MONTERO CASTILLO P.; MARRUGO LIGARDO Y.
Propiedades funcionales del almidón de frijol zaragoza (Phaseolus lunatus) variedad roja.
Revista Simposio Agroalimentario; Lugar: Cordoba; Año: 2011 p. 1 - 6
TORREGROZA FUENTES E. ; CONEO RODRIGUEZ R; MIRANDA VILLA P.; MARRUGO LIGARDO Y.; MONTERO CASTILLO P.
Obtención de una Bebida de alto contenido Proteico a Partir de Fríjol Zaragoza (Phaseolus lunatus) Variedad Blanca
Alimentech; Lugar: Pamplona; Año: 2007 vol. 5 p. 63 - 68