INVESTIGADORES
GIRARDI Natalia Soledad
capítulos de libros
GARCÍA, D.; GIRARDI, N.S.; PASSONE, M.A.; NESCI, A.; ETCHEVERRY, M.
Free and Encapsulated 2(3)-Tert-Butyl-4 Hydroxyanisole (BHA) Application to Protect Outdoor Stored Peanut Destined for the Food Industry from Fungi and Aflatoxins Contamination
Arachis Hypogaea - Cultivation, production and Nutritional value
Año: 2021; p. 209 - 229
GIRARDI, N.S.; SOSA, A.L.; PASSONE, M.A.
Microencapsulation in the Formulation of Agricultural Inputs for Sustainable Agriculture
Agricultural Research Updates
Año: 2021; p. 83 - 124
MONTEMARANI, A.; GARCÍA, D.; GIRARDI, N.S.; PASSONE, M.A.
La microbiología como puente entre el nivel secundario y la universidad
Exactas desde adentro: Experiencias de pasantías educativas en la Facultad de Ciencias Exactas, Físico-Químicas y Naturales
Año: 2021; p. 94 - 106
NESCI, A.; BARROS, G; SARTORI, M.; PASSONE, M.A.; GARCÍA, D.; BARRA, P.; MONTEMARANI, A.; GIRARDI, N.S.; ETCHEVERRY, M.
Comunicación de la Microbiología ambiental en el nivel preuniversitario
Creer, crear y crecer con experiencias pedagógicas innovadoras
Año: 2019; p. 497 - 510
GARCÍA, D.; GIRARDI, N.S.; PASSONE, M.A.; NESCI, A.; ETCHEVERRY, M.
Free and microencapsulated Butylated Hydroxyanisole applications as alternative strategies against fungi and insects in peanut destined to different purposes
Oilseeds: Production, Varieties and Management Practices
Lugar: new york; Año: 2019; p. 151 - 180
GIRARDI, N.S.; PASSONE, M.A.; GARCÍA, D.; NESCI, A.; ETCHEVERRY, M.
Essential oil microencapsulation technology to provide peanut seeds protection against fungal pathogens
Agricultural Research Updates Volume 21
Año: 2017; p. 213 - 242
PASSONE, M.A.; GIRARDI, N.S.; ETCHEVERRY, M.
Stepwise Screening of Natural Substances for Control of Postharvest Aflatoxigenic Fungi in Maize and Peanut Agroecosystems
Agricultural Research Updates. Volume 7
Año: 2014;