BECAS
MOHTAR MOHTAR Lina Goumana
artículos
MOHTAR, LINA G.; MESSINA, GERMÁN A.; BERTOLINO, FRANCO A.; PEREIRA, SIRLEY V.; RABA, JULIO; NAZARENO, MÓNICA A.
Comparative study of different methodologies for the determination the antioxidant activity of Venezuelan propolis
MICROCHEMICAL JOURNAL; Año: 2020 vol. 158
MOHTAR, L.G.; LEDESMA, A.E.; DISALVO, E.A.; FRIAS, M.A.
Influence of carbonyl groups on the interaction of PLA2 with lipid interphases
Colloids and Interface Science Communications; Año: 2020 vol. 39
MOHTAR, LINA G.; ARANDA, PEDRO; MESSINA, GERMÁN A.; NAZARENO, MÓNICA A.; PEREIRA, SIRLEY V.; RABA, JULIO; BERTOLINO, FRANCO A.
Amperometric biosensor based on laccase immobilized onto a nanostructured screen-printed electrode for determination of polyphenols in propolis
MICROCHEMICAL JOURNAL; Año: 2019 vol. 144 p. 13 - 18
MOHTAR, LINA G; RODRÍGUEZ, SERGIO A; NAZARENO, MÓNICA A
Comparative analysis of volatile compound profiles of propolis from different provenances
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE; Año: 2018 vol. 98 p. 3409 - 3415
ANA YANINA BUSTOS; GEREZ CARLA; MOHTAR LINA; VERÓNICA PAZ; NAZARENO, MÓNICA A; TARANTO MARÍA PIA; ITURRIAGA LAURA
Lactic Acid Fermentation Improved Textural Behaviour, Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Chia (Salvia hispanica L.) Dough
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY; Lugar: Zagreb; Año: 2017
ANA YANINA BUSTOS; LINA MOHTAR; GEREZ CARLA; VERÓNICA PAZ; NAZARENO, MONICA A.; ITURRIAGA LAURA; TARANTO MARÍA PIA
Evaluación de las propiedades reológicas, compuestos fenólicos y actividad antioxidantes de masa ácida de chía (Salvia hispánica L.)
IDITeC; Lugar: Tucuman; Año: 2016
LINA MOHTAR; NOREYMA HERNANDEZ; JOSÉ MAIDANA; IVÁN LEAL
EVALUACIÓN DE LA CALIDAD DE LAS MIELES EXPENDIDAS EN CORO, ESTADO FALCÓN
MULTICIENCIAS; Lugar: MARACAIBO; Año: 2011 vol. 11 p. 225 - 234