INVESTIGADORES
GENEVOIS Carolina Elizabeth
capítulos de libros
IRIGOYTIA KAREN F.; ESPOSITO NANCY N.; BUSCH VERÓNICA; DE ESCALADA PLA MARINA F.; GENEVOIS CAROLINA E.
Fermented Gluten-Free Baked Goods
Designing Gluten Free Bakery and Pasta Products
Lugar: Berlin; Año: 2023; p. 163 - 210
DE ESCALADA PLA, MARINA F; SILVA NOELIA; CASTELLANOS FUENTES A. P.; MOLINA DEMIAN; GENEVOIS CAROLINA E.
Gluten Free Non-Fermented Bakery
Designing Gluten Free Bakery and Pasta Products
Lugar: Berlin; Año: 2023; p. 211 - 237
BALDI CORONEL BERTHA; BRELIS LUCIA; BUSCH VERÓNICA; ESPOSITO NANCY N.; GENEVOIS CAROLINA E.; IRIGOYTIA KAREN; ISAAK GUSTAVO; LÓPEZ TAMARA; PRIMOST DANIEL; RIVERO ROY; SANGUINETTI AGUSTÍN; SELING GIULIANA; SOSA NATALIA; VALLEJOS OMAR
Propiedades nutricionales y terapeuticas
Manual de Buenas Prácticas para Apicultores
Lugar: Gualeguaychú, Entre Ríos; Año: 2022; p. 23 - 26
DE ESCALADA PLA MARINA F.; FLORES SILVIA K.; CASTELLANOS FUENTES ADRIANA P.; GENEVOIS CAROLINA E.
Novel Strategies to Supplement Probiotics to Nondairy Beverages
Value-Added Ingredients And Enrichments Of Beverages
Lugar: Amsterdam; Año: 2019; p. 206 - 299
FLORES SILVIA K.; DE ESCALADA PLA MARINA F.; MILETTI ANTONELLA; GENEVOIS CAROLINA E.
Edible Coating Technology for the Stabilization of Functional Foods Based on Pumpkin
Edible Films and Coatings. Advances in Research and Applications.
Lugar: New York; Año: 2018; p. 209 - 245
LIBERMAN CLAUDIA; GENEVOIS CAROLINA E.; SOSA NATALIA
Características fisicoquímicas, funcionales y texturales de arroz de variedades diferentes producidas en Argentina
Estrategias para la diferenciación de alimentos y el desarrollo de nuevos productos alimentarios. Agroindustria y valor agregado.
Año: 2018; p. 1 - 6
DE NOBILI, M.D.; GENEVOIS CAROLINA E.; ROJAS ANA M.; FLORES SILVIA K.; DE ESCALADA PLA MARINA F.
Stabilization of L-(+)-Ascorbic Acid in an Iron Fortified Vegetable Product (Cucurbita Moschata Duchesne Ex Poiret) Using an Alginate Coating
Ascorbic Acid: Properties, Synthesis and Applications
Lugar: New York; Año: 2017; p. 105 - 122