INVESTIGADORES
CLEMENTZ Adriana Laura
artículos
CLEMENTZ, ADRIANA; TORRESI, PABLO A.; MOLLI, JOSÉ S.; CARDELL, DANIEL; MAMMARELLA, ENRIQUE; YORI, JUAN C.
Novel method for valorization of by-products from carrot discards
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT UND-TECHNOLOGIE-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; Año: 2019 vol. 100 p. 374 - 380
CLEMENTZ ADRIANA; MANUALE DEBORA; SANCHEZ ESTEBAN; VERA CARLOS; YORI JUAN CARLOS
Use of discards of bovine bone, yeast and carrots for producing second generation bio-ethanol
Biocatalysis and Agricultural Biotechnology; Año: 2019
CLEMENTZ ADRIANA; DEL PESO GONZALO; CANET ALBERT; YORI JUAN CARLOS; VALERO FRANCISCO
Utilization of discard bovine bone as a support for immobilization of recombinant Rhizopus oryzae lipase expressed in Pichia pastoris.
BIOTECHNOLOGY PROGRESS; Lugar: Washington; Año: 2016
CLEMENTZ ADRIANA; AIMARETTI NORA; MANUALE DEBORA; CODEVILLA AGUSTÍN; YORI JUAN CARLOS
Optimization of ethanol fermentation from discarded carrots using immobilized Saccharomyces cerevisiae
International Journal of Energy and Environmental Engineering; Año: 2015 vol. 6 p. 129 - 135
MANUALE DEBORA; GRECO ELISABET; CLEMENTZ ADRIANA; TORRES GERARDO; VERA CARLOS; YORI JUAN CARLOS
Biodiesel purification in one single stage using silica as adsorbent
CHEMICAL ENGINEERING JOURNAL; Lugar: Amsterdam; Año: 2014 vol. 256 p. 372 - 379
AIMARETTI NORA; LLOPART EMILCE; CLEMENTZ ADRIANA; CODEVILLA AGUSTÍN; BIASOLI MARIANA
Desarrollo de una pasta untable vegetal a base de harina de grano entero de sorgo y mijo
Revista Española de nutrición humana y dietetica; Año: 2013 vol. 17 p. 54 - 60
AIMARETTI NORA; CLEMENTZ ADRIANA; CODEVILLA AGUSTÍN; ROJAS M L; YORI JUAN CARLOS
Sustainable fermentation processing of two revalorized agro-industrial discards: carrot and brewer's yeast
International Journal of Energy and Environmental Engineering; Año: 2013 vol. 4 p. 24 - 31
CLEMENTZ ADRIANA; DELMORO JULIETA
Snacks Frutales
INVENIO; Lugar: Rosario; Año: 2011 p. 153 - 163
AIMARETTI NORA; LLOPART EMILCE; CODEVILLA AGUSTÍN; BAUDINO CAROLINA; CLEMENTZ ADRIANA
Desarrollo de una pre-mezcla para pizza a base de harina de grano entero de sorgo y mijo
INVENIO; Lugar: Rosario; Año: 2011 vol. 14 p. 133 - 140
DELMORO JULIETA; MUÑOZ DANIELA; NADAL VICTORIA; CLEMENTZ ADRIANA; PRANZETTI VALERIA
El color en los alimentos: determinación de color en mieles
INVENIO; Lugar: Rosario; Año: 2010 p. 145 - 152
AIMARETTI NORA; ITILÁNGELO LUCIANA; CLEMENTZ ADRIANA; ANSALDI JULIANA; YORI JUAN CARLOS
Aprovechamiento de la glicerina obtenida durante la producción de biodiesel
INVENIO; Lugar: Rosario; Año: 2008 p. 137 - 144