INVESTIGADORES
VASILE Franco Emanuel
artículos
FRANCO EMANUEL VASILE; ANA MARÍA ROMERO; MARÍA ALICIA JUDIS; MARÍA FLORENCIA MAZZOBRE
Physicochemical, nutritional and stability aspects of a meat product (gluteus medius) enriched with encapsulated fish oil in polyelectrolyte beads containing Prosopis alba exudate gum
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY; Lugar: Berlin; Año: 2019
VASILE, FRANCO EMANUEL; JUDIS, MARÍA ALICIA; MAZZOBRE, MARÍA FLORENCIA
Impact of Prosopis alba exudate gum on sorption properties and physical stability of fish oil alginate beads prepared by ionic gelation
FOOD CHEMISTRY; Año: 2018 vol. 250 p. 75 - 82
LÓPEZ-FERNÁNDEZ, MARÍA PAULA; MOYANO, LAURA; CORREA, MARÍA DANIELA; VASILE, FRANCO; BURRIEZA, HERNÁN PABLO; MALDONADO, SARA
Deterioration of willow seeds during storage
Scientific Reports; Año: 2018 vol. 8
FRANCO EMANUEL VASILE; MARÍA ALICIA JUDIS; MARÍA FLORENCIA MAZZOBRE
Prosopis alba exudate gum as novel excipient for fish oil encapsulation in polyelectrolyte bead system
CARBOHYDRATE POLYMERS; Lugar: Amsterdam; Año: 2017
ANA MARÍA ROMERO; MIRTHA MARINA DOVAL; FRANCO EMANUEL VASILE; EXEQUIEL PATIÑO; JOSÉ CEDRÉS; JUDIS MARÍA ALICIA
Funcionalización de leche de búfalas (Bubalus bubalis) de la región nordeste de la argentina como estrategia para la valorización del recurso
TECNOLOGIA LACTEA LATINO AMERICANO; Lugar: Buenos Aires; Año: 2017
FRANCO EMANUEL VASILE; MARÍA JULIA MARTINEZ; VICTOR MANUEL PIZONES RUIZ HENESTROSA ; MARÍA ALICIA JUDIS; MARÍA FLORENCIA MAZZOBRE
Physicochemical, interfacial and emulsifying properties of a nonconventional exudate gum (Prosopis alba) in comparison with gum arabic
FOOD HYDROCOLLOIDS; Lugar: Amsterdam; Año: 2016
FRANCO EMANUEL VASILE; ANA MARÍA ROMERO; JUDIS MARÍA ALICIA; MARÍA FLORENCIA MAZZOBRE
Prosopis alba exudate gum as excipient for improving fish oil stability in alginate-chitosan beads
FOOD CHEMISTRY; Lugar: Amsterdam; Año: 2016
rds']