INVESTIGADORES
CAPITANI Marianela Ivana
artículos
CAPITANI M.I.; RODRIGUEZ M.M.
Sensory analysis of dehydrated orange juices: quantitative descriptive analysis and sensory acceptability test
Tecnociencia Chihuahua Revista de Ciencia y Tecnología; Lugar: Chihuahua; Año: 2023 vol. 17
CORONEL, ESTEFANIA BELÉN; GUIOTTO, ESTEFANIA NANCY; ASPIROZ, MARÍA CRISTINA; TOMÁS, MABEL CRISTINA; NOLASCO, SUSANA MARÍA; CAPITANI, MARIANELA IVANA
Development of gluten-free premixes with buckwheat and chia flours: Application in a bread product
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT UND-TECHNOLOGIE-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; Año: 2021 vol. 141
ORIFICI, STEFANIA C; CAPITANI, MARIANELA I; TOMÁS, MABEL C; NOLASCO, SUSANA M
Optimization of mucilage extraction from chia seeds ( Salvia hispanica L) using response surface methodology
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE; Año: 2018
CAPITANI M.I.; SANDOVAL-PERAZA M.; CHEL GUERRERO L.A.; BETANCUR ANCONA D.A.; NOLASCO S.M.; TOMÁS M.C.
Functional chia oil in water emulsions stabilized with chia mucilage and sodium caseinate
JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY (JAOCS); Lugar: Berlin; Año: 2018
CAPITANI M.I.; MATUS-BASTO A.; RUIZ-RUIZ J.C.; SANTIAGO-GARCÍA J.L.; BETANCUR ANCONA D.A.; NOLASCO S.M.; TOMÁS M.C.; SEGURA-CAMPOS M.R.
Characterization of biodegradable films based on Salvia hispanica L protein and mucilage
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY; Lugar: Berlin; Año: 2016 vol. 9 p. 1276 - 1286
GUIOTTO E.N.; CAPITANI M.I.; NOLASCO S.M.; TOMÁS M.C.
Stability of oil-in-water emulsions with sunflower (Helianthus annuus L.) and chia (Salvia hispanica L.) by-products
JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY (JAOCS); Lugar: Berlin; Año: 2016 vol. 93 p. 133 - 143
CAPITANI M.I.; NOLASCO S.M.; TOMÁS M.C.
Stability of oil-in-water (O/W) emulsions with chia (Salvia hispanica L.) mucilage
FOOD HYDROCOLLOIDS; Lugar: Amsterdam; Año: 2016
CAPITANI M.I.; CORZO RIOS L.J.; CHEL GUERRERO L.A.; BETANCUR ANCONA D.A.; NOLASCO S.M.; TOMÁS M.C.
Rheological properties of aqueous dispersions of chia (Salvia hispanica L.) mucilage
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING; Lugar: Amsterdam; Año: 2015 vol. 149 p. 70 - 77
IXTAINA V.; CAPITANI M.; NOLASCO S.M.; TOMÁS M.
La chía (Salvia hispanica L.) como fuente de alimentos bioactivos para la elaboración de alimentos
A&G; Año: 2013 vol. 3 p. 410 - 427
CAPITANI M.; IXTAINA V.; NOLASCO S.M.; TOMÁS M.
Microestructure, chemical composition and mucilage exudation of chia (Salvia hispanica L.) nutlets from Argentina
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE; Año: 2013 vol. 93 p. 3856 - 3862
M.I. CAPITANI; V. SPOTORNO; S.M. NOLASCO; M.C. TOMÁS
Physicochemical and functional characterization of by-products from chia (Salvia hispanica L.) seeds of Argentina
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT UND-TECHNOLOGIE-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; Lugar: Amsterdam; Año: 2012 vol. 45 p. 94 - 102
MARIANELA I. CAPITANI; CARMEN M. MATEO; SUSANA M. NOLASCO
Effect of temperature and storage time of wheat germ on the oil tocopherol concentration
BRAZILIAN JOURNAL OF CHEMICAL ENGINEERING; Año: 2011 vol. 28 p. 243 - 250