INVESTIGADORES
SANTAGAPITA Patricio Roman
capítulos de libros
FABIANO FREIRE COSTA; PATRICIO SANTAGAPITA; +43 AUTORES
FT-IR como estrategia de innovación: determinación de cambios estructurales
Recuperación sostenible de resíduos: manual de procedimientos para el desarrollo de procesos innovadores. Volumen 1
Lugar: Juiz de Fora ? MG; Año: 2018; p. 17 - 25
SANTAGAPITA, PATRICIO R.; MAZZOBRE, M. FLORENCIA; BUERA, M. PILAR
Stabilization and controlled release of invertase through the addition of trehalose in wet and dried alginate-chitosan beads
Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems
Lugar: Berlin; Año: 2015; p. 1 - 6
SANTAGAPITA, PATRICIO R.; MATIACEVICH, SILVIA B.; BUERA, M. PILAR
Non-Enzymatic Browning may be inhibited or accelerated by MgCl2 according to the level of water availability and saccharide specific interactions
Water properties of Food, Health, Pharmaceutical and Biological Systems: ISOPOW 10
Año: 2010;
MAZZOBRE, M. FLORENCIA; SANTAGAPITA, PATRICIO R.; GUTIERREZ, NORA; BUERA, M. PILAR
Consequences of matrix structural changes on functional stability on enzymes as affected by electrolytes
Food Engineering: Integrated Approach
Lugar: New York; Año: 2008; p. 73 - 87
SANTAGAPITA, PATRICIO R.; BUERA, M. PILAR
Chemical and physical stability of disaccharides as affected by the presence of MgCl2
Water properties of Food, Pharmaceutical and Biological Materials
Lugar: Boca Ratón, Florida; Año: 2006; p. 663 - 669