INVESTIGADORES
RIVAS Franco Paolo
artículos
RIVAS, FRANCO PAOLO; GARRO, OSCAR ALFREDO
Functionality of the bacteriocin sakacin G produced by Lactobacillus curvatus ACU-1 on cooked sausages under industrial conditions
Letters in applied microbiology; Año: 2023 vol. 76
JESSICA P. SPIPP ; CAROLA N. RIERNERSMAN ; FRANCO P. RIVAS ; EDGARDO L. CALANDRI; CLAUDIA ALBRECHT
Assessment of dietary intakes and feeding practices in children aged 6–23 months in a town in the Northeast region of Argentina
ARCHIVOS ARGENTINOS DE PEDIATRIA; Lugar: Buenos Aires; Año: 2022 vol. 120 p. 369 - 376
JESSICA PAULA SPIPP; DANIEL ALEJANDRO MARR; IVANA ANDREA LLANES; FRANCO PAOLO RIVAS; CAROLA NOELIA RIERNERSMAN
Validación de un instrumento para identificar conocimientos y prácticas maternas de alimentación complementaria en una población vulnerable
REVISTA ESPANOLA DE NUTRICION COMUNITARIA-SPANISH JOURNAL OF COMMUNITY NUTRITION; Lugar: Madrid; Año: 2020 vol. 26 p. 1 - 13
RIVAS, FRANCO P.; CAYRÉ, MARÍA E.; CAMPOS, CARMEN A.; CASTRO, MARCELA P.
NATURAL AND ARTIFICIAL CASINGS AS BACTERIOCIN CARRIERS FOR THE BIOPRESERVATION OF MEATS PRODUCTS
JOURNAL OF FOOD SAFETY; Lugar: Londres; Año: 2018 vol. 38 p. 1 - 6
RIVAS, FRANCO P.; CASTRO, MARCELA P.; CAMPOS, CARMEN A.
Efectividad de la bacteriocina sakacina Q aplicada mediante inmersión sobre salchichas tipo Viena
La Industria Cárnica Latinoamericana; Lugar: Ciudad Autónoma de Buenos Aires; Año: 2015 p. 32 - 36
FRANCO P. RIVAS; CASTRO, MARCELA P.; MARISOL VALLEJO; EMILIO MARGUET; CARMEN A. CAMPOS
Q produced by Lactobacillus curvatus ACU 1: Functionality characterization and antilisterial activity on cooked meat surface
MEAT SCIENCE; Lugar: Amsterdam; Año: 2014 vol. 97 p. 475 - 479
FRANCO P. RIVAS; CASTRO, MARCELA P.; CAYRÉ, MARÍA E.; CAMPOS, CARMEN A.
Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria of Caprine Products from Chaco - Argentina
International Journal of Food Processing Technology; Año: 2014 vol. 1 p. 32 - 40
RIVAS, FRANCO P.; PALAVECINO PRPICH, NOELIA; CASTRO, MARCELA P.; GARRO, OSCAR A; CAMPOS, CARMEN A.
Estudio de la funcionalidad de la cepa bacteriocinogénica Lactobacillus sakei/curvatus ACU 1 en la superficie de carne cocida
La Industria Cárnica Latinoamericana; Lugar: Ciudad Autónoma de Buenos Aires; Año: 2012 p. 62 - 65
FRANCO P. RIVAS; MARCELA P. CASTRO; MARISOL VALLEJO; EMILIO MARGUET; CARMEN A. CAMPOS
Antibacterial potential of Enterococcus faecium strains isolated from ewes` milk and cheese
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT UND-TECHNOLOGIE-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY; Lugar: Amsterdam; Año: 2012 vol. 46 p. 428 - 436