INVESTIGADORES
AREVALO Fernando Javier
capítulos de libros
ALICIA ZON, MARÍA; FERNANDO JAVIER ARÉVALO, PATRICIA GABRIELA MOLINA, MARÍA ALICIA ZÓN, HÉCTRO FERNÁNDEZ; ADRIÁN MARCELO GRANERO; SEBASTIÁN NOEL ROBLEDO; GASTÓN PIERINI; RIBERI, WALTER IVÁN; JIMENA CLAUDIA LÓPEZ; HÉCTOR FERNÁNDEZ
Development of Modern Electroanalytical Techniques Based on Electrochemical Sensors and Biosensors to Quantify Substances of Interest in Food Science and Technology
Practical Applications of Physical Chemistry in Food Science and Technology
Año: 2020; p. 100 - 150
MARÍA ALICIA ZÓN; NELIO ROBERTO VETTORAZZI; MARCELA BEATRIZ MORESSI; PATRICIA GABRIELA MOLINA; ADRIÁN MARCELO GRANERO; FERNANDO JAVIER ARÉVALO; SEBASTIÁN NOEL ROBLEDO; HÉCTOR FERNÁNDEZ
Voltammetric techniques applied on organic compounds. Applications to some compounds related to agroalimentary and health systems
Voltammetry: Theory, Types and Applications.
Lugar: New York; Año: 2014; p. 85 - 108
A. M. GRANERO; F. J. ARÉVALO; H. FERNÁNDEZ; M. A. ZON
Analytical determinations of resveratrol in food.
Resveratrol: Sources, Production and Health Benefits
Año: 2013; p. 43 - 56
H. FERNÁNDEZ; M. A. ZÓN; P. G. MOLINA; M. B. MORESSI; N. R. VETTORAZZI; A. H. ARÉVALO; F. J. AREVALO; A. M. GRANERO; E. A. RAMÍREZ; P. PERROTTA; . G. L. ZACHETTI; G. CHANIQUE
Electroanalytical properties of mycotoxins and their determinations in the agroalimentary system
Mycotoxins: Properties, Applications and Hazards
Año: 2012; p. 85 - 108
FERNÁNDEZ, HÉCTOR; MOLINA, PATRICIA GABRIELA; ARÉVALO, FERNANDO JAVIER; ZON, MARÍA ALICIA
Micotoxinas: su rol en el sistema agroalimentario. Determinaciones electroanalíticas y por inmunoelectroanálisis.
Residuos urbanos e industriales ¿Fuentes de problemas o de oportunidades?
Año: 2012; p. 175 - 188