INVESTIGADORES
POSE Graciela Noemi
artículos
TEMPERINI C.; FRANCHI L.; BENAVIDES ROZO E.; GRECO M.; PARDO A.; POSE G.
Diversity and abundance of airborne fungal spores in a rural cold dry desert environment in Argentinean Patagonia.
SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT; Lugar: Amsterdam; Año: 2019 vol. 665
VILA G.; SEGURA J. ; LUDEMANN V.; POSE G.
Surface mycobiota of home-made dry cured sausages from the main producing regions of Argentina and morphological and biochemical characterization of Penicillium nalgiovense populations.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY; Lugar: Amsterdam; Año: 2019 vol. 309 p. 1 - 10
GRECO M.; PARDO A.; POSE G.; PATRIARCA A.
Water activity and temperature effects on growth of Eurotium species isolated from animal feeds
REVISTA IBEROAMERICANA DE MICOLOGIA; Lugar: ESPAÑA; Año: 2018 vol. 35 p. 39 - 48
TEMPERINI C.; PARDO A.; POSE G.
Diversity of airborne Cladosporium species isolated from agricultural environments of Northern Argentinean Patagonia, molecular characterization and plant pathogenicity.
AEROBIOLOGIA; Lugar: Berlin; Año: 2018 vol. 8 p. 1 - 6
TEMPERINI C.; PARDO A.; POSE G.
First report of Apical Necrosis in walnut cultivars from northern Argentinean Patagonia.
Journal of Plant Pathology & Microbiology; Año: 2017 vol. 8 p. 1 - 6
VILA G.; POSE G.; SEGURA J.; LUDEMANN V.
Diversidad de hongos filamentosos en el emplume de embutidos secos producidos en la región Pampeana.
SNS; Año: 2016 p. 40 - 49
GRECO M.; KEMPPAINEN M; POSE G.; PARDO A.
Taxonomic Characterization and Secondary Metabolite Profiling of Aspergillus Section Aspergillus Contaminating Feeds and Feedstuffs
Toxins; Año: 2015 vol. 7 p. 3512 - 3537
GRECO M.; PARDO A.; POSE G.
Mycotoxigenic fungi and natural co-ocurrence of mycotoxins in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) feeds
Toxins; Año: 2015 vol. 7 p. 4595 - 4609
TEMPERINI C.; PARDO A.; POSE G.
Bacteriosis y Necrosis Apical del nogal: complejos microbianos involucrados en la caída temprana de frutos en el Valle Medio del río Negro.
SNS; Año: 2014 vol. 5-6 p. 9 - 14
FRANCHI L.; FRATEBIANCHI DE LA PARRA D. ; POSE G.; CAVALITTO S.
Producción Nacional de pectinasas de origen fúngico y su aplicación al procesamiento frutihortícola.
SNS; Año: 2014 vol. 5-6 p. 36 - 42
GRECO M.; FRANCHI L.; RICO GOLBA S.; PARDO A.; POSE G.
Mycotoxins and mycotoxigenic fungi in poultry feed for food-producing animals
SCIENTIFIC WORLD JOURNAL, THE; Lugar: New York; Año: 2014 vol. 2014 p. 1 - 9
FRANCHI L.; MARZIALETTI B.; POSE G.; CAVALITTO S.
Evaluation of enzymatic pectin extraction by a recombinant polygalacturonase (PGI) from apples and pears pomace of Argentinean production and characterization of the extracted pectin.
journal of food processing and technology; Año: 2014 vol. 5
KYANKO V.; CANEL R.; LUDEMANN V.; POSE G.; WAGNER J.
Beta Glucan content and hydration properties of filamentous fungi.
APPLIED BIOCHEMISTRY AND MICROBIOLOGY; Lugar: Kiev; Año: 2013 vol. 49 p. 41 - 45
FRANCHI L.; FARIA M.; SEGURA J.; POSE G.; CAVALITTO S.
Evaluación del contenido de pectina en manzanas, peras y membrillos de la producción frutícola en el Alto Valle de Río Negro
La Alimentación Latinoamericana; Año: 2013 vol. 305 p. 60 - 63
GRECO M.; PARDO A.; LUDEMANN V.; MARTINO P.; POSE G.
Mycoflora and natural incidence of selected mycotoxins in rabbit and chinchilla feeds
SCIENTIFIC WORLD JOURNAL, THE; Lugar: New York; Año: 2012 vol. 2012 p. 1 - 6
GRECO M.; POSE G.; PATRIARCA A.; TERMINIELLO L.; FERNANDEZ PINTO V.
Toxigenic Alternaria species from Argentinean blueberries
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY; Lugar: Amsterdam; Año: 2012 vol. 154 p. 187 - 191
SOMMA S.; POSE G.; PARDO A.; MULE G.; FERNANDEZ PINTO V.; MORETTI A.; LOGRIECO A.
AFLP variability, toxin production and pathogenicity of Alternaria species from Argentinean tomato fruits and puree.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY; Lugar: Amsterdam; Año: 2011 vol. 145 p. 414 - 419
POSE G.; PATRIARCA A.; KYANKO V.; PARDO A.; FERNANDEZ PINTO V.
Water activity and temperature effects on mycotoxin production by Alternaria alternata on a synthetic tomato medium.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY; Lugar: Amsterdam; Año: 2010 vol. 142 p. 348 - 353
ZAPATA DE BASILICO M.; POSE G.; LUDEMANN V.; FERNANDEZ PINTO V.; ARÍNGOLI E.; RITIENI A.; BASILICO J.
Fungal diversity and natural occurrence of fusaproliferin, beauvericin, deoxynivalenol and nivalenol in wheat cultivated in Santa Fe Province, Argentina
Mycotoxin Research; Año: 2010 vol. 26 p. 85 - 91
KYANKO V.; RUSO M.; FERNANDEZ M.; POSE G.
Efectividad del ácido peracético sobre la reducción de la carga de esporas de mohos causantes de pudrición poscosecha de frutas y hortalizas.
Revista Información Tecnológica; Año: 2010 vol. 21 p. 125 - 130
POSE G.; LUDEMANN V.; FERNANDEZ D.; SEGURA J.; FERNANDEZ PINTO V.
Alternaria species associated with ‘mouldy heart’ on peaches in Argentina.
TROPICAL PLANT PATHOLOGY; Año: 2010 vol. 35 p. 174 - 177
POSE G.; PATRIARCA A.; KYANKO V.; PARDO A.; FERNANDEZ PINTO V.
Effect of water activity and temperature on growth of Alternaria alternata on a synthetic tomato medium.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY; Lugar: Amsterdam; Año: 2009 vol. 135 p. 60 - 63
LUDEMANN V.; POSE G.; MOAVRO A.; MALLAVIABARRENA M.; FANDIÑO R.; RIPOLL G.; BASÍLICO J.C.; PARDO A.
Toxicological assessment of Penicillium nalgiovense strains for use as starter cultures in dry fermented sausage manufacture.
JOURNAL OF FOOD PROTECTION; Año: 2009 vol. 72 p. 1666 - 1670
PADÍN E.; POSE G.; POLLIO M. L.
Antibacterial activity of oleoresin from Aguaribay (Schinus molle L.)
Journal of Food Technology; Año: 2007 vol. 5 p. 5 - 8
RICO GOLBA S,; POSE G.; SEGURA J.
Efecto del sorbato de potasio sobre el desarrollo de mohos en Dulce de Leche
TECNOLOGIA LACTEA LATINOAMERICANA; Año: 2007 vol. 44 p. 40 - 42
POSE G.; LUDEMANN V.; GOMEZ A.; SEGURA J.
Comparison of growth characteristics and roquefortin C production of Penicillium roqueforti from blue-veined cheese
Mycotoxin Research; Año: 2007 vol. 23 p. 122 - 126
TERMINIELLO L.; PATRIARCA A.; POSE G.; FERNANDEZ PINTO V.
Occurrence of alternariol, alternariol monomethyl ether, and tenuazonic acid in argentinean tomato puree.
Mycotoxin Research; Año: 2006 vol. 22 p. 236 - 240
PADÍN E., POSE G., POLLIO M. L.
Oleorresinas como antimicrobianos de origen natural y su potencial empleo en productos cárnicos
LA INDUSTRIA CARNICA LATINOAMERICANA; Lugar: Argentina; Año: 2005 vol. 137 p. 46 - 48
ZAMPA L., LUDEMANN V., POSE G.
Evaluación de la Calidad Microbiológica de ensaladas listas para el consumo
LA ALIMENTACION LATINOAMERICANA; Lugar: Argentina; Año: 2005 vol. 256 p. 65 - 69
LUDEMANN V.; POSE G.; POLLIO M. L.; SEGURA J.
Determination of growth characteristics and lipolytic and proteolytic activities of Penicillium strains isolated from Argentinean salami.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY; Lugar: USA; Año: 2004 vol. 96 p. 13 - 18
POSE, GRACIELA; LUDEMANN, VANESA; GÓMEZ ANALÍA; SEGURA, JUAN
“Propiedades tecnológicas de cepas de P. roqueforti aisladas de quesos azules argentinos”
TECNOLOGIA LACTEA LATINOAMERICANA; Lugar: Argentina; Año: 2004 vol. 34 p. 30 - 33
LUDEMANN, VANESA; POSE, GRACIELA; POLLIO, MARÍA LUCÍA; SEGURA, JUAN
Determinación de las características de crecimiento, actividad enzimática y toxicidad de cepas de Penicillium aisladas a partir de salamines argentinos destinadas al desarrollo de cultivos starters. Importancia del desarrollo de starters para productos c
LA INDUSTRIA CARNICA LATINOAMERICANA; Lugar: Argentina; Año: 2004 vol. 132 p. 35 - 37
POSE, GRACIELA; LUDEMANN VANESA; FERNÁNDEZ PINTO VIRGINIA; SEGURA JUAN
Mycotoxin production by Alternaria strains isolated from tomatoes in Argentine.
MYCOTOXIN RESEARCH; Lugar: Alemania; Año: 2004 vol. 20 p. 80 - 86
LUDEMANN, VANESA; POSE, GRACIELA; POLLIO, MARÍA LUCÍA; SEGURA, JUAN
Surface mycoflora of Argentinean dry fermented sausages and toxigenicity of Penicillium isolates
JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY; Lugar: Pakistán; Año: 2004 vol. 2 p. 290 - 293
POSE, GRACIELA; LUDEMANN, VANESA; POLLIO, MARÍA LUCÍA; SEGURA, JUAN
Micoflora autóctona de la superficie de embutidos secos fermentados. Importancia del desarrollo de starters para productos carnicos regionales.
LA INDUSTRIA CARNICA LATINOAMERICANA; Lugar: Argentina; Año: 2003 vol. 129 p. 28 - 31
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