PERSONAL DE APOYO
ACUÑA Maria Elina
artículos
BASSETT M.N; GUTIERREZ, A.E.; ACUÑA M.E.; ROSSI, A.M.
Development of Breads Fortified in Calcium and High Protein Content through the Use of Bean Flour and Regional Fruits
Biology and Life Sciences Forum; Lugar: Basel; Año: 2022
ACUÑA, M. ELINA; NAZARENO, MÓNICA; SAMMÁN, NORMA
Caracterización química y calidad biológica de jalea real del NOA
Archivos de Bioquímica, Química y Farmacia; Lugar: San Miguel de Tucumán; Año: 2015 p. 54 - 55
MARÍA DANIELA JUÁREZ; CIBELE CRISTINA OSAWA; MARÍA ELINA ACUÑA; NORMA SAMMÁN; LIRENY APARECIDA GUARALDO GONÇALVES
Degradation in soybean oil, sunflower oil and partially hydrogenated fats after food frying, monitored by conventional and unconventional methods
FOOD CONTROL; Lugar: Amsterdam; Año: 2011 vol. 22 p. 1920 - 1927
ACUÑA, ELINA; SAMMÁN, NORMA
Caracterización Química de Jalea Real
La Alimentación Latinoamericana; Lugar: Buenos Aires; Año: 2009 p. 59 - 61